Nieuwe Corona maatregelen !

Nederland is vanaf zondag 19 december weer in een harde Lock Down. Dit houdt in dat zowel het Natuurcentrum De Marel, als het Vogelinformatiecentrum in De Cocksdorp gesloten is tot in ieder geval 14 januari 2022.

Voor het Vogelinformatiecentrum geldt wel dat daar bestellingen opgehaald mogen worden. Wil u een bestelling ophalen, laat het ons dat weten per email of via de telefoon (0222-316249). Weet u nog niet zeker welke verrekijker of telescoop u wilt ophalen, dan zijn we altijd bereid om samen met u tot een keuze te komen. Dit doen we door op een veilige manier buiten de winkel in een natuurgebied u te laten testen. Dus u bent altijd welkom op Texel om in combinatie met een dag vogels kijken een verrekijker of telescoop te kiezen.

Natuurlijk kunt u ook terecht in onze uitgebreide webwinkel. Hier heeft u alle keuze uit de beste verrekijker of telescoop binnen iedere prijsklasse. Kijk gerust rond. Wij sturen verrekijker en telescopen gratis door geheel Nederland.

Wil u naar het eiland komen, laat het ons weten via 0222-316249 (wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00-18.00 uur bereikbaar voor het maken van afspraken en of telefonisch advies).

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl