Nieuwe Coronamaatregelen

Op 14 oktober zijn er weer nieuwe Coronamaatregelen van kracht geworden. Wij, als Vogelinformatiecentrum, gaan hier als volgt mee om.

  • Onze vogelexcursies (zowel onze busexcursies als onze wandelexcursies komen per direct tot voorlopig 1 december te vervallen. Omdat de toegestane groepsgrootte maximaal 4 personen bedraagt is het niet mogelijk om nog excursies te organiseren. Wil u prive met een gids op pad (met maximaal 3 personen) neem dan contact met ons op. In overleg met de gidsen zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  • Het Vogelinformatiecentrum is gewoon geopend van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur. Ons winkelbeleid is dat er maximaal 10 personen (ex personeel) binnen mogen zijn. Bij de deur staat een ontsmettingsdispenser voor uw handen te reinigen. Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand.
  • U kunt bij ons gewoon een verrekijker of telescoop komen testen. Ook hiervoor vragen wij u om u handen goed te reinigen voordat u de verrekijkers of telescopen gaat testen. U krijgt alle tijd en bij goed weer is onze testtuin natuurlijk gewoon beschikbaar om te testen.
  • U kunt altijd bij het Vogelinformatiecentrum binnenlopen om zelf informatie te vragen waar u het beste vogels kunt gaan kijken. Wij beschikken over de laatste informatie en kunnen u prima op weg helpen.

Verder hopen we dat iedereen deze vervelende periode goed doorkomt en zien we jullie graag in goede gezondheid weer snel terug op Texel Vogeleiland.

Namens het gehele team van het Vogelinformatiecentrum.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl