Onze service tot en met 16 maart 2021 (gedurende de Lock Down)

Op 23 februari heeft onze regering weer een update van de Coronamaatregelen gegeven. Helaas mogen wij nog niet onze deuren openen. Tot ten minste 16 maart 2021 blijven wij gesloten. Maar we zitten niet stil en willen u graag goede service bieden. Ook mag u vanaf 3 maart op afspraak winkelen. Lees hieronder wat we voor u kunnen doen.

Vogelexcursies:
Alle vogelexcursies (zowel de bus als de wandelexcursies) komen per direct tot voorlopig 23 maart 2021 te vervallen. Omdat de toegestane groepsgrootte maximaal 2 personen is, is het niet mogelijk om nog excursies te organiseren. Wil u privé met een gids op pad (met maximaal 1 persoon), neem dan contact met ons op. In overleg met de gidsen zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u al iets geboekt tot 2 maart, dan wordt u door ons benaderd.

Vogelinformatie:
Voor informatie over vogels op Texel kunt u ons telefonisch bereiken. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur op ons telefoonnummer 0222-316249. Mailen mag natuurlijk ook.

Verrekijkers/telescopen testen:
Weet u welke verrekijker of welke telescoop u wilt hebben, maar heeft u behoefte aan uitleg hierbij of wilt u eerst komen testen? Dan bieden wij u een speciale service aan. Wij nemen samen met u (kom zoveel mogelijk alleen) de kijker of kijkers door en na uw keuze maken wij de kijker voor u in orde en kunt u per pin betalen. Omdat dit geheel maatwerk is buiten de winkel om, dient u wel een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat u alle informatie en uitleg krijgt en u kunt de kijker(s) uitgebreid proberen en testen. Wij kunnen dit met u doen in onze grote en vogelrijke tuin of in één van de nabij gelegen natuurgebieden. Ook is vanaf 3 maart persoonlijk winkelen op afspraak mogelijk. Als u vooraf een afspraak maakt dan mag u bij ons privé winkelen. U heeft dan alle ruimte en aandacht en u weet zeker dat u niet gehinderd wordt door anderen. Vooraf bespreken we uw wensen en plannen we samen een datum, tijdstip en tijdsduur in. Wij hebben dan koffie en de juiste producten staan. Afrekenen kan gewoon aan de kassa. U bent dus van harte welkom.

Unieke persoonlijke Swarovski-bezorg/test service:
Wilt u bij ons een Swarovski-verrekijker (CL, SLC, EL, NL Pure) of telescoop aanschaffen, maar wilt u niet van huis, dan kan Swarovski naar u toe komen. Eén van onze medewerkers komt veilig bij u langs met de door u gewenste modellen verrekijkers of telescopen. Na het testen maakt u de keuze uit één van de modellen. U betaalt niets extra’s, gewoon onze scherpe internetprijzen en u hoeft niet op pad. Gaat u niet tot aanschaf over, dan betaalt u 50 euro voor de service. Deze service geldt voor heel Nederland, met uitzondering van de andere Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Wilt u gebruikmaken van deze service, bel of mail ons dan zodat we een afspraak kunnen maken. We zullen proberen dagelijks een aantal afspraken proberen te combineren. We zien uw uitnodiging graag tegemoet.

Bestellen via onze Webwinkel:
Natuurlijk kan dit altijd. Wij hebben al onze verrekijkers en telescopen en veel andere leuke artikelen ook op onze website staan. Hier kunt u 7 dagen per week naar hartenlust bestellen. Alles voor 12.00 uur besteld, wordt diezelfde dag nog afgeleverd bij de PostNL (met uitzondering van zaterdag en zondag). Uw bestellingen worden altijd veilig verpakt en meestal aangetekend of zelfs verzekerd verzonden. Dus daarover geen zorgen. Zoekt u een artikel dat u niet kunt vinden in onze webwinkel, laat het ons dan weten. Als we het op voorraad in onze winkel hebben, kunnen we het ook toezenden. Geen probleem, dat doen we graag voor u.

Wij vinden het heel vervelend én ongezellig dat we verplicht moeten sluiten. Maar: alleen met zijn allen krijgen we corona onder controle, dus daar werken we graag aan mee. Verder hopen we dat iedereen deze vervelende periode goed doorkomt en zien we jullie graag in goede gezondheid weer snel terug op Texel Vogeleiland.

Namens het gehele team van het Vogelinformatiecentrum,

José, Marc, Monique, Nienke, Fiet, Rodny, Petrina en alle excursieleiders.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl