Bynolyt

tx42hdBynolyt: is het enige Nederlandse verrekijkermerk, ontwikkeld door de firma Technolyt. De kijkers worden vervolgens gemaakt in Japan en China (waar sowieso de meeste verrekijkers vandaan komen). Bynolyt is specialist in het segment kijkers vanaf circa 100 euro tot ruim 600 euro. Goed geschikt voor de startende gebruiker tot de wat meer ervaren gebruiker. De kijkers kenmerken zich door waterdichtheid, goede coating, goed glas en moderne vormgeving. Bynolyt staat bekend om goede garantie en prima service. Voor de meeste Bynolyt modellen kunt u bij ons terecht in het Vogelinformatiecentrum.

Samen met Bynolyt hebben wij een exclusieve eigen verrekijker ontwikkeld. De TX42HD is speciaal ontwikkeld voor de vogelaar, maar is natuurlijk ook een perfecte kijker voor ander gebruik. Deze perfecte kijker in de prijsklasse van 429 euro (8×42) of 449 euro (10×42) kenmerkt zich door een unieke lichtsterkte en voor deze prijsklasse, een hoog contrast en kleurrijk beeld. Natuurlijk is de kijker waterdicht. De eyecups┬ákunnen makkelijk vervangen worden.

Door de intensieve samenwerking met Bynolyt hebben we veel onderdelen van de kijkers zelf in huis en kunnen kleine reparaties vaak in het Vogelinformatiecentrum verricht worden. U kunt dan meestal dezelfde dag de kijker weer halen. In de tussentijd kunt u gebruik maken van een leenkijker van Bynolyt. Mocht de reparatie toch omvangrijker zijn, dan sturen wij de kijker naar Technolyt waar deze geheel wordt nagekeken. Alle Bynolyt verrekijkers hebben een garantie van 10 jaar.

U vindt de TX42 HD bij ons in het Vogelinformatiecentrum of op onze webshop.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl