Opticron

Opticron: In Engeland (waar dit merk vandaan komt) is Opticron één van de meest populaire verrekijkers onder vogelaars. Het merk wordt geheel in Engeland ontwikkeld. Je kan merken dat deze firma enkele goede vogelaars in dienst heeft. Dit uit zich door de goede variatie in de line up. Er zijn al prettige kijkers te koop voor net geen 150 euro en dit loopt door tot ruim 700 euro. Voor zowel de beginnende vogelaar als de gevorderde vogelaar vindt je bij Opticron een goede verrekijker.

Op gebied van telescopen heeft Opticron de beste kleine telescoop in haar assortiment: de MM4. Deze telescoop verdient met recht het predicaat beste waar voor uw geld. De MM4 weegt nog geen kilogram en heeft door het speciale ED glas een prachtig beeld met mooi contrast. Voor de prijs van circa 1000 euro mag je deze telescoop niet vergelijken met types die meer dan twee maal zo duur zijn, maar wij zetten deze telescoop met een gerust hart naast telescopen uit de hogere prijsklasse. Zoek u een kleine handzame telescoop, dan moet u de MM4 op zijn minst getest hebben.

Alle kijkers en telescopen van Opticron zijn waterdicht. Kom de kijkers bij ons bekijken. Wij hebben het gehele assortiment verrekijkers op voorraad en hebben op telescopen gebied de MM3 en MM4 staan. Service van de verrekijkers gebeurt in de meeste gevallen in Engeland. Wij verzorgen de gehele afhandeling voor u. Onze ervaringen met de service van Opticron zijn uitstekend.

Voor meer informatie kom langs of kijk op onze webshop.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl