Oceanic Birds of the world

29,99

Een onmisbare veldgids voor de herkenning van de zeevogels van de wereld. Een gids met veel nieuwe informatie en 2.200 foto’s.

Tijdelijk niet op voorraad

Beschrijving

Oceanic Birds of the World is de nieuwste, zeer uitgebreide veldgids van de zeevogels  van de wereld. De gids is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek op open zee.  Het boek is in heldere taal geschreven en geeft veel informatie, nieuwe inzichten en meer dan 2.200 zorgvuldig gekozen kleurenafbeeldingen die de zeeën en zijn opmerkelijke gevleugelde inwoners tot leven brengen. Nooit eerder werden deze soorten op een zo toegankelijke en uitgebreide manier gepresenteerd.

In de inleiding worden de vele recente ontwikkelingen wat betreft de taxonomie van zeevogels besproken die veldidentificatie ondersteunen. Elk groep- en soortencomplex heeft een inleidend overzicht van zijn identificatie, geïllustreerd met duidelijke vergelijkende foto’s. De tekst beschrijft de vluchtwijze, de variatie in verenkleed met betrekking tot leeftijd en rui, seizoenspatronen, migratieroutes en vele andere kenmerken.

Het resultaat is een onmisbare gids voor het herkennen van zeevogels van de wereld.

– Een uitgebreide en toegankelijke veldgids van de zeevogels van de wereld
– Bevat meer dan 2.200 kleurenfoto’s met beknopte bijschriften met de belangrijkste kenmerken
– Bevat zorgvuldige soortenvergelijkingen, overzichten van de nieuwste taxonomie, tips over het observeren en identificeren van vogels op zee en nog veel meer…

Extra informatie

Gewicht 2 kg