Vogels van Texel, complete checklist

9,99

Vogels van Texel, complete checklist. Dit boekje met ruim 130 pagina’s beschrijft 35 vogelgebieden en 17 uitkijkpunten. Daarnaast bevat het de complete checklist van vogels van Texel (ruim 380 soorten

45 op voorraad

Beschrijving

Vogels van Texel, complete checklist. Dit boekje met ruim 130 pagina’s beschrijft 35 vogelgebieden en 17 uitkijkpunten. Daarnaast bevat het de complete checklist van vogels van Texel (ruim 380 soorten).
Het boekje is rijkelijk voorzien van vogeltekeningen van Frits Jan Maas en vele vogelfoto’s van diverse bekende Texelse fotografen.

Het gehele boekje is uitgegeven in vier talen (Nederlands, Duits, Engels en Frans). Zo is het bruikbaar voor iedereen die op Texel komt om vogels te kijken.
De Checklist geeft het meest complete en actuele overzicht van de Texels Avifauna en alle vogelnamen zijn ook vertaald naar Duits, Engels en Frans. In de checklist kunt u 14x een soortenlijst bijhouden. Bijvoorbeeld voor 14 dagen, 14 gebieden, 14 maanden, 14 jaar enz. Een onmisbaar boekje voor iedere vogelaar.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg