Swarovski VPA Variabele telefoonadapter

 177,00

Met de VPA, de variabele telefoonadapter, lanceert SWAROVSKI OPTIK een flexibele allround adapter die geschikt is voor gebruik met de meeste smartphones. Deze adapter wordt geleverd zonder ring.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Voor iOS of Android:
met de VPA, de variabele telefoonadapter, lanceert SWAROVSKI OPTIK een flexibele allrounder die geschikt is voor gebruik met de meeste smartphones. De adapter verbindt SWAROVSKI OPTIK telescopen of verrekijkers snel en eenvoudig met je telefoon om een super-telelens te creëren die je in staat stelt in de wondere wereld van digiscoping te duiken. Deze adapter wordt geleverd zonder ring. Er zijn 3 bijpassende ringen leverbaar: voor de ATX serie, ATS serie en de verrekijkers/BTX.

The VPA is geschikt voor de meeste Samsung, Huawei, and iPhone modellen (niet voor de iPhone 4) en ook voor de meeste HTC, LG, en Google P-smartphone modellen. Bij gebruik van de VPA moet het telefoonhoesjes worden verwijderd. Telefoons met centraal gepositioneerde bedieningsknoppen aan de rechterkant van het toestel kunnen mogelijk niet passen in de VPA adapter. De klem kan werking van deze knoppen verhinderen.


In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

  • Variabele adapter
  • Draagriem

Let op: De oude ringen van de I-phone adapters passen niet op deze VPA adapter.