Digiscoopadapter I Phone 5/5s voor uw Swarovski telescoop of verrekijker

80,00

Met de Swarovski PA-I5 iPhone Adapter heeft u niet alleen een goede en solide beschermhoes voor uw iPhone 5 of 5S, maar dankzij de oculairdoppen kunt u uw iPhone ook gebruiken om TELE foto’s te maken

2 op voorraad

Beschrijving

Met de Swarovski PA-I5 iPhone Adapter heeft u niet alleen een goede en solide beschermhoes voor uw iPhone 5 of 5S in handen, maar dankzij de oculairdoppen kunt u uw iPhone ook gebruiken om foto’s te maken door de lens van een verrekijker of telescoop. Hierdoor veranderd u dus in een handomdraai uw Swarovski kijker in een telezoomlens voor uw iPhone.
LET OP: naast de adapter heeft u ook altijd een losse ring nodig om uw adapter aan te sluiten op uw telescoop of verrekijker.

Telezoom
Een zeldzame vogel die u wilt registreren, met de PA-I5 iPhone Adapter wordt het allemaal gemakkelijk vast te leggen. Hiermee kunt u foto’s en video’s van topkwaliteit maken en unieke momenten snel en betrouwbaar vastleggen en delen met uw sociale omgeving. De combinatie van een telescoop of verrekijker met de adapter en een iPhone creëert een professionele foto-uitrusting die niet alleen licht van gewicht is maar ook gemakkelijk te gebruiken.

Gemakkelijk in gebruik en altijd bij de hand
De montage van de PA-I5 iPhone Adapter gaat snel en gemakkelijk, u bevestigt de adapter eenvoudig aan het juiste oculair. Er zijn adapterringen beschikbaar voor verschillende telescopen en verrekijkers van Swaroski. Als de adapterring na gebruik wordt verwijderd, biedt het aluminium frame een elegante, hoogwaardige en stevige bescherming voor uw iPhone voor dagelijks gebruik. U kunt uw iPhone nog steeds gemakkelijk in uw zak stoppen zonder dat de uitstekende delen blijven haken.

Let op:
– De iPhone wordt niet meegeleverd, ook de ring voor de bevestiging op uw telescoop of verrekijker moet u los bestellen.

O.a. geschikt voor
– Swarovski ATX 65 telescoop
– Swarovski ATX 85 telescoop
– Swarovski ATX 95 telescoop
– Swarovski STX 65 telescoop
– Swarovski STX 85 telescoop
– Swarovski STX 95 telescoop
– Swarovski ATM of ATS telescoop met 20-60 of 25-50 oculair
– Swarovski SLC serie, CL30, EL32, EL42 en EL50

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Kenmerken

  •  Hoes en adapter voor de iPhone 5 en 5S
  •  Gemaakt van licht en duurzaam aluminium
  •  Diverse verschillende oculair adapters verkrijgbaar

 

In de doos
De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

  •  iPhone hoes
  •  Draagriem
  •  Afkomstig van Swarovski