Swarovski TLS APO Telefoto Lens System voor de ATS of ATM telescoop 30 mm

531,00

Dit betreft een adapter voor een spiegelreflex of Systeemcamera. Hiermee klikt u uw camera zeer eenvoudig en stabiel over het oculair van de telescoop. Zoombereik tot 2100 mm

3 op voorraad

Beschrijving

Deze totaal vernieuwde TLS APO adapter, beschikbaar voor alle gangbare merken spiegelreflexcamera’s klikt u heel eenvoudig op de telescoop uit de ATM of ATS serie. Afhankelijk van welk zoomstand u het oculair heeft, creëert u hiermee een supertelelens tot maar liefst 2100 mm.

 

Deze totaal vernieuwde TLS APO adapter, beschikbaar voor alle gangbare merken spiegelreflexcamera’s en Systeemcamera’s klikt u heel eenvoudig op de telescoop ATS of STS. Deze 30mm adapter is het best geschikt voor Spiegelreflexcamera’s met APS-C sensor. 

Voor het eerst zijn telescoop- en digiscoping-oplossingen naast elkaar ontwikkeld in een gezamenlijk proces, zodat het complete systeem snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan worden bediend. De modulariteit staat dus ook op digiscoping. Dankzij de betrokkenheid van gebruikers bij de ontwikkeling en de talloze tests die zijn uitgevoerd is het systeem buitengewoon functioneel en gebruiksvriendelijk. Dit innovatieve ontwikkelingstraject heeft twee verschillende adapters opgeleverd (voor de ATS en ATX telescopen). Het TLS APO-apochromatische telefoto-lenssysteem is de eerste cameralensadapter die speciaal is ontworpen voor digiscoping van het hoogste niveau, waarbij de nadruk ligt op beeldkwaliteit (30-mm cameralens voor APS-C of kleinere sensoren, de 23 mm voor zogenaamde 4/3 sensoren en de 43 mm voor full frame camera’s) en de mogelijkheid snel te wisselen tussen observatie en fotografie. De nieuwe telescoopstabilisator, met twee steunpunten die veel stabiliteit bieden en de Quick Release voor snelle bediening, levert een optimale beeldkwaliteit en maakt deze uitrusting compleet.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg