Benro Statief TMA 37C

419,00

Dit stabiele carbon statief met poten met 3 secties, kan maar liefst een gewicht van 16 kilo dragen!   In combinatie met een statiefkop geschikt voor gebruik van (grotere) telescoop en/of camera.

5 op voorraad

Beschrijving

Dit Benro TMA37C Mach3 statief is een ijzersterk statief van carbonfiber met een maximale hoogte van 161.5 centimeter en een maximale belasting van maar liefst 16 kilo! Dit is mogelijk doordat de drie secties van de benen opgebouwd zijn uit negen lagen carbonfiber. Door de maximale belasting is dit statief geschikt voor gebruik met (grotere) telescopen en/of camera’s.

Het Mach3 statief is snel en gemakkelijk op te zetten en in hoogte aan te passen door middel van de twistlock sluitingen op de drie poten. Doordat de poten ieder onafhankelijk in drie hoeken zijn vast te zetten is het statief op bijna iedere ondergrond stabiel te plaatsen. De ingebouwde waterpas maakt het u extra makkelijk om de gehele set perfect recht op te stellen. Door middel van de meegeleverde korte middenkolom kunt u dit statief tot zeer laag bij de grond plaatsen.

Het statief wordt geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. De middenkolom is voorzien van een veerhaak waar een extra contragewicht aan kan worden gehangen voor nog meer stabiliteit. Het geheel zit verpakt in een luxe draagtas met schouderriem

Zeer geschikt voor een telescoop en/of camera in combinatie met een Manfrotto statiefkop MVH500 of Benro statiefkop S4.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Merk

Kenmerken

Materiaal: (negen-laags) carbon
Sluiting: draai
Gewicht: 1,85 kg
Max. belasting: 16 kg
Aantal secties: 3
Max. hoogte161,5 cm
Ingeschoven lengte: 562,5 cm
Monopod: nee
Meegeleverd: draagtas, korte middenkolom, spikes