Meopta Meostar S2 82HD Inclusief 20-70X oculair

2.368,00

De Meostar S2 82 HD is een topklasse telescoop met objectieven die heldere, briljante kleuren en ultra hoge resolutie leveren.

2 op voorraad

Beschrijving

De Meostar S2 82 HD biedt het beste van wat u zich kunt wensen op het gebied van telescopen. Deze topklasse telescoop kan zich wat betreft beeldkwaliteit met gemak meten met de beste telescopen op de markt. De 82mm HD (APO chromatische FL-glas) objectieven leveren heldere, briljante kleuren en ultra hoge resolutie.

De MeoBright 5501 lenscoatings leveren een lichttransmissie per glaselement van 99,8%. Dit resulteert in een zeer helder beeld waarmee u zelfs tijdens de meest slechte lichtomstandigheden toch een verrassend goed beeld heeft. De grote scherpstelring maakt het zeer eenvoudig om snel scherp te stellen.

Het Quick release bajonet maakt het simpel om van oculair te wisselen. Dankzij de vergrendeling kan deze niet per ongeluk los raken.

De S2 is uitgerust met statief adapter die direct op de meest gangbare Manfrotto statieven past. Hier hoeft dus niet nog een snel-wisselplaatje op gemonteerd te worden.

De body van deze kijker is gemaakt van een aluminium/magnesium legering. Dit maakt hem robuust en toch zeer licht van gewicht.

In combinatie met het 20-70 0culair met een constant gezichtsveld van 66 graden heeft u, ongeacht de vergroting, een zeer grote kijkhoek. Ook verkrijgbaar met een 30-60x zoomoculair.

Meostar S2 82HD is verkrijgbaar met rechte en schuine 45° inkijk.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Merk

Optisch Systeem

Diameter

Kenmerken

  • Gewicht (gr) 1730
  • Dichtbij instelling (m)  4,1
  • Waterdicht   ja
  • Objectief diameter  82