Opticron MM4 GA60 ED Telescoop incl SDL oculair

999,00

Kleiner, lichter, helderder en scherper; de nieuwe Opticron MM4 GA 60ED is een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte veelzijdige (reis)telescoop.

2 op voorraad

Beschrijving

Ontworpen en vervaardigd in Japan, zorgt het geheel nieuwe compacte ED optische systeem van de MM4 GA ED 60 mm voor een reistelescoop van slechts 260 mm (zonder oculair). Gemaakt van lichtgewicht materialen weegt een MM4 ongeveer hetzelfde als een verrekijker met een lens van 42 mm.

Deze telescoop  geeft een prachtig helder en scherp beeld bij een vergroting van 15x tot 45 x wanneer deze is uitgerust met het SDLv2-zoom oculair. Maar zelfs zonder gebruik van een statief  is het beeld tot een vergroting van 20x mooi stabiel te houden, en dat dankzij de compacte bouw.

De door stikstof gevulde waterdichte  MM4 GA ED is  volledig met rubber gepantserd om de telescoop te beschermen tegen stoten en stoten. De MM4 heeft een statiefadapter met ongeveer 90 graden rotatie waardoor de telescoop makkelijk in alle standen te gebruiken is. De telescoop heeft een soepel draaiend scherpstel mechanisme  mét finetuning knop.

Kleiner, lichter, helderder en  scherper. Kortom: de nieuwe Opticron MM4 GA ED is een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte veelzijdige  (reis)telescoop.

De Opticron MM4 GA ED wordt bij ons geleverd met het SDLv2 oculair (dit is het beste oculair voor deze telescoop).

Er is een stay-on-case leverbaar voor deze telescoop voor 89 euro (zwarte uitvoering).
Op deze telescoop wordt 30 jaar garantie verleend.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Merk

Optisch Systeem

Diameter

Kenmerken

Specificaties MM4 GA ED
Diameter lens (mm) 60
Gewicht (gram)
729
Lengte (mm) 260
Kleur zwart
Close Focus (m) 3,5

 

 Specificaties SDL v2 Oculair
Diameter lens (mm) 26
Gewicht (gram)
270
Lengte (mm) 77
Kleur zwart
Eye Relief (mm) 20-18
Vergroting
15-45x

Andere suggesties…