Swarovski EL O-Range W B 10 x 42

2.970,00

Een Swarovski EL verrekijker met laser afstandsmeter.

Tijdelijk niet op voorraad, verwachtte levertijd 10 dagen

Beschrijving

De Swarovski EL O-Range 10×42 WB is niet alleen een verrekijker maar is daarnaast voorzien van een laser afstandsmeter.  Deze combinatie van een optiek en afstandsmeter heeft de zeer hoge kwaliteit ontwerpelementen die u van een Swarovski verrekijker mag verwachten. Waaronder de Swaro-Bright breedband anti-reflectie meerlaagse coating die zorgt voor een verhoogde helderheid en verbetering van kleurgetrouwheid over het gehele zichtbare spectrum. De brede kijkhoek van 63 graden maakt het spotten en volgen van vogels snel en gemakkelijk. Daarbij is deze Swarovski EL O-Range niet uitgevoerd in het bekend Swarovski-groen, maar in een warme oranje kleur.

Laser afstandsmeter
Swarovski heeft aan de EL Range 10×42 W B een zeer nauwkeurige IR laser afstandsmeter toegevoegd die afstanden tot 1375 meter met een nauwkeurigheid van één meter in minder dan één seconde kan meten. Voor stilstaande doelen kan gebruikgemaakt worden van de single-meetmodus en bij bewegende onderwerpen kan gebruik worden gemaakt van de scan-modus waarbij de wisselende afstand nauwkeurig wordt bijgewerkt. Het in-view LCD-display toont afstanden in yards of meters, afhankelijk van uw voorkeur. Een ingebouwde inclino-meter en het Swaro-AIM ballistisch algoritme zorgt voor een precieze berekening van de relatieve hoek van het onderwerp ten opzichte van de gebruiker. Eén enkele knop activeert de afstandsmeter en biedt toegang tot alle functies en instellingen.

Duurzaam en weerbestendig
Om alle ontberingen van het buitenleven te weerstaan is de EL Range voorzien van een lichte en duurzame magnesiumlegering behuizing met een rubberen bekleding die het optiek beschermt en zorgt voor anti-slip grip. Dankzij het open-brug ontwerp ligt de verrekijker lekker in de hand en geeft u een stabiele en comfortabele grip. Het optiek is stikstof-gevuld waardoor u in elke weersomstandigheid een uitstekend zicht hebt. Door de toepassingen van O-ringen is de verrekijker waterdicht tot een diepte van vier meter. De Swarovski EL Range 8×42 W B verrekijker wordt geleverd met het FieldPro pakket dat een CR2-batterij, een set lensdoppen, een regenkapje, een comfortabele verstelbare neopreen nekband met verbeterd bevestigingssysteem en een draagtas bevat.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Diameter

Merk

Optisch Systeem

Vergroting

Kenmerken

Vergroting: 10 x
Objectiefdiameter (mm): 42
Uittredepupil (mm): 17,3
Gezichtsveld (m/1000 m): 110
Gezichtsveld voor brildragers (%): 6,3
Close focus (m): 5
L x B x H (mm): 160 x 137 x 81
Gewicht zonder batterij (g): 880
Lichttransmissie (%): 91
Meetbereik (m): 30-1375
Meetnauwkeurigheid: ong. 1
Bijgevoegd programma: SWAROAIM
Gebruikstijd: 1000 metingen
Laser: Klasse 1 EN/FDA
Omschakeling: Yard/meter