Vogelbescherming optiek Valk HD+ 10×42

849,00

De Valk HD+ 10×42 is een technisch hoogwaardige kijker met natuurgetrouwe kleurweergave en een opvallend breed beeld.

2 op voorraad

Beschrijving

De Vogelbescherming Valk HD+ is geschikt voor iedereen die erop uit wil met een technisch hoogwaardige kijker met uitstekende natuurgetrouwe kleurweergave. Verder onderscheidt de Valk HD+ zich door het opvallend brede beeld. Kortom, een comfortabele kijker die zich kan meten met de hoger geprijsde topkijkers.

Vogelbescherming Valk HD+ 10×42
Een complete all rounder in de Vogelbescherming Valk HD+ serie. Met de ruime diameter van 42 mm komt het unieke breedhoek beeld helemaal tot zijn recht. Dit zorgt ervoor dat je sneller kunt observeren op grote afstanden met weinig of geringe referentiepunten, zoals het bekijken van vogels in volle vlucht over land en zee. Je ziet ook gewoon meer. Op kleinere afstanden of in dichte gebieden zoals bossen, kun je je beduidend sneller oriënteren, sneller kunnen zien, en kunnen genieten van de kleinste details die zich net buiten het centrum van het beeld bevinden.

De kijker is drukwaterdicht en gasgevuld. De oculairringen zijn eenvoudig zelf te vervangen. Natuurlijk wordt de Valk HD+ geleverd met 30 jaar garantie, comfortabele draagriem, lensbeschermers en beschermetui.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Diameter

Optisch Systeem

Vergroting

Merk

Kenmerken

Objectiefdiameter: 42 mm
Vergroting: 10x
Pupiluittrede: 4,2 mm
Oogafstand: 17,5 mm
Close focus: 1,8 m
Gezichtsveld op 1.000 meter: 122 m
Drukwaterdicht: ja
Gewicht: 700 gr
Breedte: 109 mm
Hoogte: 140 mm
Garantie: 30 jaar