Vogelbescherming optiek Valk HD+ 8×30

649,00

De Valk HD+ 8×30 is een lichtgewicht, technisch hoogwaardige kijker met een opvallend breed beeld.

3 op voorraad

Beschrijving

De Vogelbescherming Valk HD+ is geschikt voor iedereen die erop uit wil met een technisch hoogwaardige kijker met uitstekende natuurgetrouwe kleurweergave. Verder onderscheidt de Valk HD+ zich door het opvallend brede beeld. Kortom, een comfortabele kijker die zich kan meten met de hoger geprijsde topkijkers.

Vogelbescherming Valk HD+ 8×30
Een van de meest in het oog vallende kenmerken van deze kijker is de extreme close focus van 1,35 meter. Daarmee kun je alles wat dichtbij groeit, bloeit en fladdert van zeer dichtbij nauwkeurig observeren. De kijker is niet alleen zeer geschikt voor dichtbij. Met een gezichtsveld van 151 meter is het ook een trouwe bondgenoot voor verder weg. Voeg daar zijn gewicht van minder dan 500 gram aan toe en we kunnen niet anders concluderen dat de Valk HD+ een prima compacte all rounder is.

De kijker is drukwaterdicht en gasgevuld. De oculairringen zijn eenvoudig zelf te vervangen. Natuurlijk wordt de Valk HD+ geleverd met 30 jaar garantie, comfortabele draagriem, lensbeschermers en beschermetui.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Diameter

Optisch Systeem

Vergroting

Merk

Kenmerken

Objectiefdiameter: 30 mm
Vergroting: 8x
Pupiluittrede: 3,75 mm
Oogafstand: 15 mm
Close focus: 1,35 m
Gezichtsveld op 1.000 meter: 151 m
Drukwaterdicht: ja
Garantie: 30 jaar
Gewicht: 495 gr
Breedte: 97 mm
Hoogte: 117 mm