Vogelbescherming Optiek Zwaluw II 8×42

589,00

Middenklasse model voor iedereen die meer wil genieten van vogels natuur en actief op pad wilt. Leden van Vogelbescherming 10% korting.

3 op voorraad

Beschrijving

Zwaluw verrekijkers: professionele kwaliteit voor elk moment!

Het verbluffend heldere, natuurgetrouwe beeld door de Phase coating die is aangebracht op de lenzen en de comfortabele grip van de Zwaluw verrekijkers hebben al vele natuurliefhebbers overtuigd. De stap om vaker vogels en natuur te observeren met een verrekijker van professionele kwaliteit is toegankelijk met de Zwaluw serie van Vogelbescherming.

De 8×42 is een echte allround verrekijker die geschikt is voor elke vorm van natuurobservatie en vogels kijken in het bijzonder. De Zwaluw II 8×42 heeft een korte close focus van 1,8 meter, wat hem ook geschikt maakt voor natuurobservatie dichtbij zoals in uw tuin of vijvers.

De Zwaluw verrekijkers van Vogelbeschermingen kenmerken zich door de degelijke bouwkwaliteit en het lichte gewicht. Een Zwaluw voelt direct prettig aan en als een verrekijker die u al jaren ‘kent’. Door de duimuitsparingen in de aluminium body hanteert deze professionele kijker zeer comfortabel en heeft u veel grip. Gecombineerd met het heldere beeld door de goede lenzen en prisma’s (o.a. Phase gecoat), staat de Zwaluw garant voor jarenlang vogelkijkplezier.

De Zwaluw is verkrijgbaar in de compacte 32 mm, de allround 42 mm en extra lichtsterke 50 mm versies verkrijgbaar. Alle Zwaluwen zijn waterdicht, geschikt voor brildragers door de traploos instelbare oculairen. U krijgt op een Zwaluw 30 jaar garantie.

De kijker wordt geleverd met draagtas en comfortabele brede draagriem.

Bij Vogelbescherming het meest verkocht!

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Merk

Diameter

Vergroting

Optisch Systeem

Kenmerken

  • Drukwaterdicht: ja
  • Vergroting: 8x
  • Pupil uittrede: 5,3 mm
  • Instelbaar vanaf: 2 mtr
  • Gezichtsveld op 1000 mtr: 115 mtr
  • Gewicht: 610 gram