Swarovski CL 10×30 Nomad

 2.664,00

CL staat voor Compact and Light dat zegt al genoeg.  Ook deze zeer luxe uitgevoerde CL kijker, met leren ommanteling,  is ontworpen om makkelijk mee te nemen en ligt erg goed in de hand. Deze tweede generatie CL is nog verder doorontw... Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Kleine zeer luxe uitgevoerde verrekijker met grote prestatie 

Deze CL Companion Nomad is een speciale uitvoering van CL Companion en heeft een verfijnde, in Oostenrijk met de hand gemaakte, leren ommanteling. De kijker ligt hierdoor bijzonder prettig in de hand en heeft een zeer luxe uitstraling.

Of het nu op reis is, of bij de waarneming van de lokale natuur. Of het nu met een kundige blik is of bij het opdoen van ervaring – de Swarovski CL Companion 10×30 maakt het op grond van de compacte afmetingen steeds mogelijk spontaan naar de verrekijker te grijpen. Hij begeleidt natuur- en vogelwaarnemers van alle niveaus in elke situatie.

Net als de niet-lederen tweede generatie van de CL geeft deze CL Nomad u een nog comfortabeler beeld. De oculair lenzen zijn groter dan die van de vorige versie wat een rustiger beeld geeft. Ook is de ophanging veranderd. Deze CL serie heeft de zelfde goede aansluiting als de topserie EL.

De meegeleverde draagriem en tas zijn net als de kijker uitgevoerd in 100% plantaardig gelooid leer. De afsluiting van deze verrekijker bestaat uit titanium en zorgt voor een mooie afwerking om het leder op zijn plaats te houden rondom de behuizing.

De CL Nomad 8×30 wordt inclusief de leren accessoires en bijenwas (om het leer zacht en soepel te houden) geleverd in een prachtige gegraveerde eikenhouten kist.

 

 

 

 

 

 

Merk

Diameter

Vergroting

Optisch Systeem