Boeken

In het Vogelinformatiecentrum treft u een ruime collectie met natuurboeken. Zoals de naam al zegt zult u vooral vogelboeken en vogelgidsen aantreffen. Ook zijn er veel kinder (natuur) boeken en algemene natuurboeken te verkrijgen. We hebben ook Engelse en Duitse vogelgidsen.

Zo goed als alle KNNV boeken zijn in de winkel te verkrijgen. Van deze gespecialiseerde uitgeverij hebben we de meeste nieuwe uitgaven wel in huis. Iets wat er niet is, is natuurlijk altijd voor u te bestellen. Op het gebied van vogels hebben we diverse gidsen om de vogels te herkennen. Zo zijn de beste gidsen van Vogelbescherming, Natuurmonumenten en Kosmos in de winkel aanwezig. Ook op het gebied van planten, bloemen, vlinders en insecten kunt u bij ons diverse gidsen vinden.

Voor de kinderen zijn er allerlei veldgidsen te verkrijgen. Deze staan bol van leuke tips hoe vogels, planten enz. herkend kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse kindernatuurboeken die kinderen verder op weg helpen in de natuur. Dit zijn vaak leuke en mooie cadeaus. eindelijk weer eens wat anders dan de standaardcadeaus.

In onze winkel heeft u alle tijd om de boeken op uw gemak eens door te kijken. Van alle boeken is wel een inkijkexemplaar aanwezig.

De boeken vindt u niet allemaal in onze webshop. Wilt u toch iets bestellen maar vindt u het niet in de webshop, neem gerust contact op, we proberen u altijd te helpen.

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner met Waarneming.nl