Optiek

Verrekijkers en Telescopen

Als specialist in verrekijkers en Telescopen zijn wij A-dealer van de topmerken Swarovski, Leica, Zeiss, Meopta, Bynolyt, Vogelbescherming Optiek, GPO en Opticron. Daarnaast hebben we statieven van Manfrotto, Benro, Swarovski en Gitzo. U kunt alle modellen van deze merken altijd zelf testen in onze vogelrijke tuin welke grenst aan het prachtige natuurgebied De Roggesloot. Zo kunt u testen op echte vogels, zowel dichtbij als op grote afstand.

Met onze jarenlange veldervaring kunnen we u altijd goed adviseren. Een verrekijker of telescoop koop je niet zomaar. Een verrekijker is heel persoonlijk. Wat voor de ene persoon de beste kijker is, die is voor u misschien weer minder. Laat u dus goed adviseren en test zo mogelijk zelf. Mocht u al een besluit genomen hebben en via onze webshop bestellen dan kan dat altijd. Niet alle modellen staan op onze webshop, maar neem dan gewoon even contact met ons op.

Tevens is er de mogelijkheid om een goede verrekijker of telescoop te huren. Dit kan voor een dag of meerdere dagen. Mocht u daarna besluiten om toch een verrekijker te kopen dan ontvangt u het huurbedrag terug. Wij doen ook mee aan het project Leenkijkers van Vogelbescherming. U kunt dan een dag een verrekijker van het merk vogelbescherming kosteloos uitproberen of gewoon lekker gebruiken. Vraag hiernaar in het Vogelinformatiecentrum. Tijdens onze vogelexcursies kunt u ook altijd een verrekijker van Swarovski, Leica of Bynolyt proberen.

Lees hier meer over ons specialisme op het gebied van Verrekijkers en Telescopen
Bekijk ons aanbod Verrekijkers en Telescopen