Swarovski TLS APO Telefoto Lens System voor ATS/STS 23mm

 570,00

Dit betreft een adapter voor een spiegelreflex of Systeemcamera met APS-C sensor. Hiermee klikt u uw camera zeer eenvoudig en stabiel over het oculair van de telescoop. Zoombereik tot 2100 mm

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Deze totaal vernieuwde TLS APO adapter, beschikbaar voor alle gangbare merken spiegelreflexcamera’s klikt u heel eenvoudig op de nieuwe telescoop ATS. Deze 23mm adapter is het best geschikt voor camera’s met micro 4/3 sensor. 

Voor het eerst zijn telescoop- en digiscoping-oplossingen naast elkaar ontwikkeld in een gezamenlijk proces, zodat het complete systeem snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan worden bediend. De modulariteit staat dus ook op digiscoping. Dankzij de betrokkenheid van gebruikers bij de ontwikkeling en de talloze tests die zijn uitgevoerd is het systeem buitengewoon functioneel en gebruiksvriendelijk. Dit innovatieve ontwikkelingstraject heeft twee verschillende adapters opgeleverd (voor de ATS en ATX telescopen). Het TLS APO-apochromatische telefoto-lenssysteem is de eerste cameralensadapter die speciaal is ontworpen voor digiscoping van het hoogste niveau, waarbij de nadruk ligt op beeldkwaliteit (30-mm cameralens voor APS-C of kleinere sensoren, de 23 mm voor zogenaamde 4/3 sensoren en de 43 mm voor full frame camera’s) en de mogelijkheid snel te wisselen tussen observatie en fotografie. De nieuwe telescoopstabilisator, met twee steunpunten die veel stabiliteit bieden en de Quick Release voor snelle bediening, levert een optimale beeldkwaliteit en maakt deze uitrusting compleet.

Deze revolutionaire, modulaire ATX/STX-telescopenfamilie van SWAROVSKI OPTIK is gebaseerd op de hoogste ontwikkelings- en productiestandaards, de strengste productie-eisen, maximale gebruiksvriendelijkheid en een duidelijk commitment aan de productielocatie in Tirol.

 

Productvideo

https://youtu.be/QlHZOKChxlU