Swarovski TLS APO Telefoto Lens System voor ATX/STX 43mm

 590,00

De TLS APO 43 mm is een cameralens van 43 mm die speciaal is ontworpen voor full-frame camera’s.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De TLS APO 43-mm Apochromat Telelens-systeem voor ATX / STX  : De juiste keuze voor iedereen die digitale digiscoping van topkwaliteit waardeert. Deze TLS APO 43 mm-cameralens is ontwikkeld als een compleet systeem met de nieuwe ATX / STX-spotting scopes. De uitstekende optische kwaliteit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor de meest veeleisende digiscopers die full-frame camera’s willen gebruiken. De TLS APO 43 mm wordt geleverd zonder de T2-adapterring voor Canon-, Nikon- en Sony-camera’s

Voor het eerst zijn telescoop- en digiscoping-oplossingen naast elkaar ontwikkeld in een gezamenlijk proces, zodat het complete systeem snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan worden bediend. De modulariteit staat dus ook op digiscoping. Dankzij de betrokkenheid van gebruikers bij de ontwikkeling en de talloze tests die zijn uitgevoerd is het systeem buitengewoon functioneel en gebruiksvriendelijk. Dit innovatieve ontwikkelingstraject heeft twee verschillende adapters opgeleverd (voor de ATS en ATX telescopen).
Het TLS APO-apochromatische telefoto-lenssysteem is de eerste cameralensadapter die speciaal is ontworpen voor digiscoping van het hoogste niveau, waarbij de nadruk ligt op beeldkwaliteit (30-mm cameralens voor APS-C of kleinere sensoren, de 23 mm voor zogenaamde 4/3 sensoren en de 43 mm voor full frame camera’s) en de mogelijkheid snel te wisselen tussen observatie en fotografie.
De nieuwe telescoopstabilisator, met twee steunpunten die veel stabiliteit bieden en de Quick Release voor snelle bediening, levert een optimale beeldkwaliteit en maakt deze uitrusting compleet.

Deze revolutionaire, modulaire ATX/STX-telescopenfamilie van SWAROVSKI OPTIK is gebaseerd op de hoogste ontwikkelings- en productiestandaards, de strengste productie-eisen, maximale gebruiksvriendelijkheid en een duidelijk commitment aan de productielocatie in Tirol.

 

Productvideo

https://youtu.be/QlHZOKChxlU