Aluminium statief Grutto (Benro TMA27A)

 149,00

Een stevig aluminium statief, met 3 segmenten met draaisluitingen. Vooral geschikt voor compacte en grotere telescopen tot objectieven van 85 mm.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Dit Grutto-statief is vooral geschikt voor compacte en grotere observatie telescopen tot objectieven van 85 mm.

Het vernieuwde Grutto statief van Vogelbescherming (Benro TMA27A) is uitgerust met draaisluitingen (zgn. ‘twist locks’) die zijn voorzien van een afdichting die stof en vocht buiten houden. Tevens is deze manier van sluiten erg stil, wat minder verstoring veroorzaakt in de natuur. De 3 aluminium segmenten zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium legering met een wanddikte van 1,2mm, wat dit statief zeer sterk en stabiel maakt. De poten hebben een hoekverstelling, om ook extra laag te kunnen observeren. Met de meegeleverde extra korte middenkolom is het mogelijk om zeer dicht bij de grond te observeren of te fotograferen. U kunt de reguliere middenkolom uitschuiven om extra hoogte te bereiken. Deze kolom bevat een springveerhaak, om een extra gewicht (bv uw tas of een rijstzak) aan te bevestigen voor extra stabiliteit onder extreme omstandigheden zoals harde wind.
Naast vogels kijken met een telescoop is dit statief ook uitermate geschikt voor fotografie- en video doeleinden.

NIEUW: geïntegreerde monopod. Bij dit statief is het mogelijk om een van de drie poten te demonteren en in te zetten als een mono statief.

Bij het Grutto statief wordt standaard meegeleverd: luxe draagtas met schouderband, imbus gereedschap, spikes, extra mini middenkolom, handleiding.

Garantie: 5 jaar op materiaal-, fabricage en assemblagefouten die gemaakt zijn tijdens het fabricageproces.

Let op: een bijbehorende statiefkop dient u los bij te bestellen.