Benro Adventure Monopod MAD38A

 69,00

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Benro Adventure Monopod MAD38A is een geweldige monopod voor een actieve vogelaar of fotograaf die graag een telescoop of camera mee wil nemen, maar geen tijd wil besteden aan het opzetten van een driepoot statief. De MAD38A monopod is gemaakt van gefreesd aluminium en heeft een variabele lengte van 52.5 tot en met 159.5 centimeter. Deze handige éénpoot kan maximaal 16 kilo dragen.

Het gewicht van de Benro MAD38A is beperkt gebleven tot slechts 620 gram, zonder concessies te doen aan de stevigheid. Het in- en uitschuiven van de vier secties is door de klemvergrendeling snel uit te voeren. Aan de onderzijde van de MAD38A is een rubberen voet met kogelscharnier aangebracht. Hierdoor heeft u op bijna elke ondergrond maximale grip.

Het handvat van schuimrubber zorgt ervoor dat de monopod, ook bij kouder weer, prettig in de hand ligt. De bevestigingsplaat aan de bovenzijde is uitgerust met een omkeerbare 1/4″ naar 3/8″ schroef. Op deze manier is het mogelijk om zowel uw telescoop of camera direct op de monopod te bevestigen.

Kenmerken van de Benro Adventure MAD38A:
– Makkelijk in hoogte aan te passen door de draaivergrendeling
– Voorzien van rubberen voet voor extra grip
– Draagvermogen van 16 kilogram
– Maximale hoogte : 159.5 centimeter

Wordt geleverd met een polsriem.