Benro Statief TMA 28C

 369,00

Zeer stabiel, lichtgewicht carbon statief.  In combinatie met een statiefkop geschikt voor gebruik van telescoop en camera.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Dit Benro TMA28C Mach3  statief is stevig en stabiel, gemaakt van 9-laags carbonfiber. De maximale hoogte is 155.5 centimeter en de maximale belasting van dit statief is maar liefst 14 kilo! Het statief zeer geschikt om te gebruiken voor een telescoop, maar uiteraard ook voor een camera. Door middel van de meegeleverde korte middenkolom kunt u dit statief tot zeer laag bij de grond plaatsen.

Het Mach3 statief is snel en gemakkelijk op te zetten en in hoogte aan te passen door middel van de twistlock sluitingen op de drie poten. Doordat de poten onafhankelijk van elkaar in verschillende hoek zijn vast te zetten is het statief op bijna iedere ondergrond stabiel te plaatsen. De ingebouwde waterpas maakt het extra makkelijk om de gehele set perfect recht op te stellen. De poot, voorzien van foamgrip, is ook nog eens los te schroeven en als monopod te gebruiken.

Het statief wordt geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. De middenkolom is voorzien van een veerhaak waar een extra contragewicht aan kan worden gehangen voor nog meer stabiliteit. Het geheel zit verpakt in een luxe draagtas met schouderriem

Zeer geschikt voor combinatie met de Benro statiefkop S4 of Manfrotto statiefkop MVH500