Opticron MM3 GA60 Telescoop incl HR3 oculair (16-48x)

 458,00

Kleiner, lichter, helderder en scherper; de nieuwe Opticron MM3 GA 60 is een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een voordelige compacte veelzijdige (reis)telescoop.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Het enige verschil met de MM4 GA60 ED is het ontbreken van FL glas in deze compacte telescoop. Hierdoor is deze telescoop niet geheel kleur gecorrigeerd wat onder bepaalde lichtomstandigheden tot kleine kleurrandjes kan leiden. Echter daar tegenover staat een zeer vriendelijke prijs. Het glas is net als de MM4 ongeëvenaard scherp in deze prijsklasse.

Gemaakt van lichtgewicht materialen weegt deze MM3 ongeveer hetzelfde als een verrekijker met een lens van 42 mm.

Deze telescoop  geeft een helder en scherp beeld bij een vergroting 16x tot 48 x wanneer deze is uitgerust met het HR 3 zoom oculair. Maar zelfs zonder gebruik van een statief  is het beeld tot een vergroting van circa 20x, redelijk stil te houden.

De door stikstof gevulde waterdichte  MM3 GA  is  volledig met rubber gepantserd om de telescoop te beschermen tegen stoten en stoten. De MM3 heeft een statiefadapter met ongeveer 90 graden rotatie waardoor de telescoop makkelijk in alle standen te gebruiken is. De telescoop heeft een soepel draaiend scherpstel mechanisme  mét finetuning knop.

Kleiner, lichter, helderder en  scherper. Kortom: de nieuwe Opticron MM3 GA  is een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte veelzijdige  en zeer voordelige (reis)telescoop.

De Opticron MM3 GA wordt bij ons geleverd met het HR3oculair met 16 – 48 maal zoom

Er is een stay-on-case leverbaar voor deze telescoop voor 89 euro (zwarte uitvoering).
Op deze telescoop wordt 30 jaar garantie verleend.