Swarovski ATC 17-40×56 Burnt Orange

 2.232,00

De nieuwe ATC 17-40×56 minitelescoop van Swarovski is verkrijgbaar in groen en burnt Orange is de perfecte telescoop om lichtgewicht op pad te gaan. Deze telescoop is zelfs uit de hand goed bruikbaar.

Lees meer

levertijd sterk vertraagd, neem contact op voor details.

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Levertijd is momenteel onbekend.

De ATC/STC is een ideale telescoop voor activiteiten waarbij grootte en gewicht een doorslaggevende rol spelen. In twee varianten en twee kleuren. De ATC (schuine inkijk) is er in Swarovski groen en Burnt orange en de STC (rechte inkijk) is er alleen in Swarovski groen.

Met zijn compacte afmetingen is de telescoop kleiner dan een vel  A4-papier, waardoor hij eenvoudig in elke rugzak of handbagage past. De ATC/STC weegt minder dan een kilo en kan dan ook moeiteloos worden meegenomen op lange wandeltochten en vliegreizen.
De compacte telescoop is doordacht tot in het kleinste detail en maakt indruk met zijn intuïtieve bediening. Door de afneembare halve schaal aan de onderkant is positioneren op een oppervlak gemakkelijker en kunnen de scherpstelring (ATC), resp. de scherpstel- en zoomring (STC) op elk moment ongehinderd worden bediend.

De ATC/STC maakt indruk met zijn fenomenale kleurintensiteit en haarscherpe beelden. Dankzij de SWAROVISION ervaar je cruciale details in optische perfectie. De telescoop heeft dezelfde glaskwaliteit als de befaamde ATX telescopenserie, alleen nu in de meest compacte behuizing.

Om bijzondere momenten vast te leggen, kun je de ATC/STC met de telefoonadapter in een handomdraai verbinden met je smartphone.

Levering vanaf  begin oktober 2022

Bij de telescoop wordt meegeleverd:

• Halve schaal Objectiefbeschermkap
• Oculairbeschermkap
• Draagriem
• Schroefdraadadapter (van 3/8” naar ¼”)
• Microvezelreinigingsdoekje

Specificaties:

Vergroting 17-40 x
Objectiefdiameter 56 mm
Uittredepupil 3,4 – 1,4 mm
Geschikt voor brildrager/eyerelief 20 mm
Beeldveld (op 1000 meter afstand) 62-34 meter
Kortste scherpstelafstand 3,4 meter
Lichttransmissie 88%
Gewicht 970 gram (980 voor de STC)
Afmetingen ATC 258 mm x 65 mm x 142 mm
Afmetingen STC 285 mm x 65 mm x 66 mm
Statiefaansluiting 1/4 en 3/8

 

Specificaties

ATXSTXBTX_Factsheet_EN