Kowa BDII-XD 10×42

 489,00

Een mooie verrekijker met een prachtig breed beeld

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De BDII XD serie van Kowa is enorm verbeterd ten opzichte van het vorige model. Een opvallend optisch kenmerk van de nieuwe BDII XD-serie is het onmisbaar brede gezichtsveld, met toonaangevende prestaties voor wat betreft de groothoek. Je bent hierdoor met de BDII XD in staat om jouw onderwerp snel te lokaliseren met een beeld dat scherp is tot aan de randen. Mede door de Kowa XD (hoogwaardige ED)-lenzen en doordat de BDII 10×42 XD al scherp is vanaf 1,8 meter wordt door Kowa een nieuwe standaard neergezet in deze prijsstelling. Uiterst betaalbaar zonder dat er op kwaliteit ingeleverd hoeft te worden.

De Kowa Verrekijker BDII 10×42 XD is een compacte verrekijker welke bestaat uit een magnesiumlegering wat hem extreem sterk maakt en met slechts 645 gram uitermate licht van gewicht. Deze eigenschappen maken de BDII 10×42 XD tot een ideale kijker om mee te nemen tijdens een wandeling of fietstocht en vogels te kijken.
De Kowa BDII 10×42 XD met objectieven van 42mm en een vergroting van 10 maal vertegenwoordigt een uitermate hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Alle componenten in deze BDII XD-serie zijn volledig multicoated. Dit zorgt ervoor dat lichttransmissie, kleurdefinitie, helderheid en het contrast altijd optimaal zijn. De dakkant prisma’s zijn behandeld met fasecoatings om hun reflectievermogen te vergroten. Hierdoor ontstaat een scherper beeld en kijkt het voor de gebruiker een stuk aangenamer. Ook heeft Kowa in de BDII XD-serie de dakkant prisma’s gecoat met de exclusieve C3 coating wat een zeer hoge reflectiviteit oplevert en voor een lichtdoorlatendheid van meer dan 99% zorgt. Tevens zijn de lenzen voorzien van de Kowa Repelling (KR) lens coatings en is de dakkant verrekijker 100% waterdicht. Door de KR lenscoatings is de Kowa BDII XD-serie makkelijk te onderhouden.