Vogelbescherming Optiek Zwaluw 8×32

 509,00

Middenklasse model voor iedereen die meer wil genieten van vogels natuur en actief op pad wilt. Leden van Vogelbescherming 10% korting.

Lees meer
Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Zwaluw verrekijkers: professionele kwaliteit voor elk moment!

Het verbluffend heldere, natuurgetrouwe beeld door de Phase coating die is aangebracht op de lenzen en de comfortabele grip van de Zwaluw verrekijkers hebben al vele natuurliefhebbers overtuigd. De stap om vaker vogels en natuur te observeren met een verrekijker van professionele kwaliteit is nu toegankelijk met de Zwaluw serie van Vogelbescherming.

Door het gebruik van de lichtgewicht aluminium body en onderdelen heeft de Zwaluw verrekijker een prettig laag gewicht. Een strak rond beeld zonder zwarte randen wordt mogelijk gemaakt door de traploos instelbare indraai oculairen. De Zwaluw is verkrijgbaar in de compacte 8×32, de allrounders 8×42 en 10×42 en de extra lichtsterke varianten 8,5×50 en 10×50.

Allround, maar kleinere professionele kijker voor de kritische vogelkenner. Zeer helder en kleurecht beeld door Phase coatings en hoge kwaliteit lenzen. Comfortabele handligging, licht in gewicht en geschikt voor brildragers door indraai oculairen.
30 jaar garantie.
Met draagtas en comfortabele brede draagriem.