Online Digiscoop workshop met Mark Collier

“Het Vogelinformatiecentrum is gespecialiseerd in digiscoping. We organiseren op Texel regelmatig digiscoop excursies. Momenteel is dit wat moeilijker. Daarom organiseren het Vogelinformatiecentrum en Mark Collier (Swarovski Optik Certified Trainer) een gratis online digiscoop workshop over vogels fotograferen met je telefoon (smartphone).

Tijdens deze kort workshop leer je hoe je eenvoudig vogels kan fotograferen door je verrekijker en telescoop. Mark laat een aantal tips zien om dit makkelijker te kunnen doen. Hij zal probeer ook vragen over digiscopen te beantwoorden.

Wanneer: woensdag 29 april om 16.00 uur (duurt ongeveer 20 min).
Hoe: kijk op de link https://youtu.be/p_1BRumvnDA of kijk hieronder live mee. De video zal tot maandag 3 mei zichtbaar zijn.
Wie: Alle niveaus. Iedereen kan deze YouTube live sessie kijken maar een Google account is vereist om vragen te stellen in de ‘comments’.

Heb je telefoon (smartphone), verrekijker en/of telescoop bij de hand.”

Mark zal gebruik maken van de Swarovski Variable Phone Adapter met de ringen voor een verrekijker en telescoop (ATX85) daarnaast kunnen ook vragen gesteld worden over het gebruik van de Swarovski APO adapters voor systeemcamera’s en spiegelreflex camera’s. Kijk ook in onze webwinkel voor deze spullen.

https://www.youtube.com/watch?v=p_1BRumvnDA&feature=youtu.be