Onze nieuwe VogelApp is uit!

Met trots kunnen we vertellen dat we naast de Vogelgids en checklist Vogels van Texel en Vogels van Nederland nu ook een GRATIS VogelApp, genaamd Vogels van Nederland en België hebben gecreëerd.

Met deze gratis app heb je de 320 meest voorkomende vogelsoorten in Nederland en België ook op je telefoon. Dat is handig, want die heb je altijd bij je! In samenwerking met een duitse partij die al fantastische Vogelapps als die van de Duitse NABU Vogelwelt heeft gemaakt, hebben wij nu ook een Nederlandse en Belgische versie uitgegeven. Met heldere vogelfoto’s met beschrijvingen, veel extra nuttige informatie en vele handige functies is deze GRATIS app volgens ons de beste en vooral meest complete Nederlandse VogelApp. Ook kun je makkelijk zien welke vogelsoorten vergelijkbaar zijn, en met een speciale functie kun je ze zeer gemakkelijk naast elkaar zetten om de verschillen te bekijken. De handmatige determinatietabel helpt je ook met het zoeken naar de juiste vogelsoort.

Je kunt er ook voor kiezen om de VogelApp nóg uitgebreider te maken door middel van de in-app aankopen die je in de app kunt doen. Van dit geld gaat en deel weer naar een goed vogeldoel. Met deze extra functies heb je er nog 812 vogelgeluiden bij, krijg je video’s en eieren van elke vogelsoort te zien, maar krijg je ook een automatische beeld- en geluidsherkenning en kun je de vogels door middel van een 3D functie 360 graden draaien en recht in de kamer projecteren. Erg leuk voor kinderen!

Wacht niet langer, download de VogelApp snel! Via de app stores kun je de app vinden onder de naam ‘Vogels van Nederland en België’, maar je kunt voor Android ook hier klikken en voor Apples hier. Je kunt ook onderstaande QR-codes scannen! Genoeg mogelijkheden om de meest complete Nederlandse VogelApp te downloaden!