Optiek

Verrekijkers en telescopen

Als specialist in verrekijkers en telescopen zijn wij A-dealer van de topmerken Swarovski, Leica, Zeiss, Meopta, Bynolyt, Vogelbescherming Optiek, GPO en Opticron. Daarnaast hebben we statieven van Manfrotto, Benro, Swarovski en Gitzo. U kunt alle modellen van deze merken zelf testen in onze vogelrijke tuin die grenst aan het prachtige natuurgebied De Roggesloot. Zo kunt u testen op echte vogels, zowel dichtbij als op grote afstand.

Met onze jarenlange veldervaring kunnen we u altijd goed adviseren. Een verrekijker of telescoop koop je niet zomaar. Het is een heel persoonlijke aankoop. Wat voor de ene persoon de beste kijker is, is voor u misschien minder geschikt. Laat u dus goed adviseren en test zo mogelijk zelf. Mocht u al een besluit genomen hebben en via onze webshop bestellen dan kan dat altijd. Niet alle modellen staan op onze webshop. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan gewoon even contact met ons op.

Tevens is er de mogelijkheid om een goede verrekijker of telescoop te huren. Dit kan voor een dag of meerdere dagen. Mocht u daarna besluiten om zelf een verrekijker te kopen dan ontvangt u het huurbedrag terug. Tijdens onze vogelexcursies kunt u ook altijd een verrekijker van Swarovski, Leica of Bynolyt proberen.

Lees hier meer over ons specialisme op het gebied van Verrekijkers en Telescopen
Bekijk ons aanbod Verrekijkers en Telescopen

Het Vogelinformatiecentrum is samenwerkingspartner van Waarneming.nl