ANWB Vogelgids van Europa (nieuwe editie)

 42,50

De ANWB Vogelgids van Europa, geschreven door Lars Svensson, is de meest complete gids met daarin ruim 770 vogelsoorten in Europa, inclusief Noord-Afrika en grote delen van het Midden-Oosten. Van elk

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Geheel geactualiseerde editie! Al jaren de best verkochte vogelgids. Met ruim 900 vogelsoorten van Europa, inclusief kenmerken en detailtekeningen. Volledig geactualiseerd voor Nederland en België. Het standaardwerk voor elke vogelliefhebber en al jaren de best verkochte vogelgids in de Benelux!

In de ‘ANWB Vogelgids van Europa’ staan alle ruim 900 vogelsoorten die je op ons continent kunt tegenkomen. Inclusief Noord-Afrika en grote delen van het Midden-Oosten.

Uitermate secure beschr­ijving van habitat, verspreidingsgebied, herkenning, geluid en voorkomen.
– Meer dan 4000 gedetailleerde tekeningen in kleur.
– Kaartjes die zowel de broed- en wintergebieden als de trekroutes weergeven.
– Volledig geactualiseerde editie met 32 extra pagina’s, een aangepaste soortindeling en deels nieuwe en opnieuw ingekleurde illustraties.

Kenmerkend is dat van elke soort alle gegevens overzichtelijk op één tekstpagina staan, tegenover de afbeeldingen. Met een praktische opzet en prachtige gedetailleerde tekeningen van Killian Mullarney en Dan Zetterström is deze vogelgids de topper voor elke vogelliefhebber.