Handboek Europese Vogels – 2 delen

 104,99

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Meer dan 1000 pagina’s ultieme vogelkennis – ‘Handboek Europese vogels’ (in 2 delen) 

Europa is goed bedeeld met boeken over vogeldeterminatie. Handboek Europese vogels is uniek in zijn opzet; het vormt een kruising tussen een vogelgids en de uitgebreide determinatie literatuur. Met zowel het overzichtelijke karakter van een veldgids als uitgebreide informatie over rui, leeftijd en geslacht, is dit boek een onmisbare aanvulling voor elke vogelaar.

Door precies dát af te beelden wat voor de determinatie van belang is, is Handboek Europese vogels overzichtelijk en praktisch. Informatie gericht op determinatie uit talloze boeken en artikelen alsmede de ruime veldervaring van de auteurs komen in dit boek bij elkaar. Alle herkenbare verschijningsvormen worden behandeld. De kenmerken zijn in de best denkbare foto’s zichtbaar en worden aangeduid d.m.v. streepjes en korte teksten.

  • Uniek handboek van alle Europese vogels
  • Overzicht van alle verenkleden en kenmerken
  • Geleverd als set van twee boeken

Auteur: Nils van Duivendijk, Beeld: Marc Guyt (AGAMI)
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Pagina’s: ca. 900
Formaat: 17 x 24 cm
Bindwijze: Hardcover
Afbeeldingen: Kleurenfoto’s en illustraties
Jaar van uitgave: 2022

Nils van Duivendijk is van beroep longfunctieanalist, maar al van kinds af aan fanatiek vogelaar met een grote belangstelling voor determinatie. Hij is de auteur van Dutch Birding Kenmerkengids en Advanced Bird ID Guide.
Marc Guyt is oprichter en eigenaar van natuur beeldbank AGAMI, enthousiast vogel- en natuurfotograaf en wereldreiziger. Medeoprichter en organisator van de Texel Big Day, een uniek vogelevent voor het goede doel.