Phoneskope universele digiscoop-set voor Opticron MM4 60 0f 77 met SDL oculair (serie 3)

 97,99

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Met deze combinatie van de zogenaamde ‘Lollipop’ (de universele telefoonadapter van Phone Skope) en bijpassende ring (C-3-C07A), kunt u met uw telefoon foto’s maken door de Opticron MM4 60 of 77 met SDL oculair.
Let op: deze ring is passend voor een SDL-oculair uit serie 3(SDL v3) Op het oculair van de telescoop staat vermeld onder welke serie deze valt. Staat op het oculair vermeld dat deze uit serie 1 (SDL v1) of 2 (SDLv2) komt, dan heeft u deze set nodig.

Deze universele Lollipop-telefoonadapter is geschikt voor allerlei mobiele telefoons. Ook de grotere telefoons passen in deze handig instelbare universele adapter: deze rekt uit tot  89 mm breed en 12 mm dik en weegt slechts 80 gram.

U kunt de Lollipop eenvoudig  instellen zodat de cameralens van uw telefoon precies op het midden van het oculair van uw telescoop gericht zal zijn. Centreer hiervoor het gat in de adapter voor het midden van de lens van uw telefoon en zet de schroef vast. Vervolgens hoeft u alleen nog de meegeleverde ring op de Lollipop te draaien. Wanneer u de  adapter op het oculair van de telescoop plaats kunt u digiscopen, ofwel: foto’s maken door de telescoop.