Heat Smart 3 Handschoenen

 159,99

De Heat Smart 3 is een soepele warme,  winddichte- en waterafstotende handschoen. Doordat de binnen handschoen voorzien is van zilvertextiel ook zeer geschikt voor bediening van touchscreen, verrekijker en camera.

Lees meer
Wissen
Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Deze geweldige warme handschoen is uitgebreid getest onder extreme omstandigheden en is gemaakt van ademend microfiber en zeer soepel geitenleer. Door gebruik van deze materialen behoudt de handschoen het isolerende effect, ook onder natte omstandigheden, en droogt deze snel.
De middelste flap kan opengeklapt en vastgezet worden met een magneet. Dit geldt ook voor de duimflap. Zo kan de benodigde apparatuur eenvoudig bediend worden. De handschoen heeft een extra zak aan de achterkant van de hand voor een Heat Handwarmer en praktische lussen tussen de vingers zodat de handschoenen makkelijk uitgetrokken kunnen worden. De Heat Smart 3 heeft extra lange taillebanden voor betere bescherming tegen kou. Verder zijn de handschoenen voorzien van een riem voor om de pols, zodat u deze niet kunt verliezen.

De handschoenen worden geleverd inclusief:
Heat Leather Balm (voor optimale verzorging van het leer)  en een set Heat Handwarmers