Swarovski T-shirt Birds

 40,00

Wissen
Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Iedereen die veel tijd in de buitenlucht doorbrengt, kent de waarde van comfortabele kleding. Dit Swarovski T-shirt met ronde hals is gemaakt van 100% biologisch katoen en voelt zeer comfortabel aan. Het T-shirt is (licht)grijs gemêleerd en heeft op de voorkant een print van een verrekijker met vogels in antraciet.

Materiaal: single jersey van 100% biologisch katoen

Duurzaamheid: Duurzaam produceren en gebruik van duurzame materialen was een hoge prioriteit bij de ontwikkeling van de Gear-collectie van Swarovski. Zo zijn de T-shirts gemaakt van 100% biologisch katoen en versierd met een print op waterbasis. Dit is niet alleen duurzamer om te produceren, maar zorgt er ook voor dat de kledingstukken erg zacht en comfortabel aanvoelen. Alle T-shirts zijn “Made in Green” gecertificeerd. Voor de verpakking worden er waar mogelijk gerecyclede kunststoffen of natuurlijke materialen zoals karton of papier gebruikt.

“Made in Green” OEKO-TEX-label: de T-shirts en poloshirts hebben de “Made in Green”-certificering. Dit label geeft u de zekerheid dat uw kledingstuk is gemaakt van niet-giftige materialen, in milieuvriendelijke bewerkingen en met maatschappelijk verantwoorde werkmethoden.

Let op: Deze t-shirts vallen wat klein. We adviseren u een maat groter te bestellen dan normaal.