Leica Trinovid 8x32HD

949,00

De nieuwe Trinovid 8×32 HD van Leica biedt een compacte en lichtere kijker en toch een sublieme heldere beeldkwaliteit.

Tijdelijk niet op voorraad, verwachtte levertijd 10 dagen

Beschrijving

Net als de Leica Trinovid HD 42 mm verrekijkers garanderen de nieuwe Trinovid 32 HD-modellen een uitzonderlijk helder en duidelijk zicht, een hoge resolutie, superieure kleurechtheid en een perfect contrast. Dankzij het compacte formaat en lage gewicht passen de Leica Trinovid 8×32 HD en Leica Trinovid 10×32 HD perfect in elke bagage, rugzak of zelfs tas en zijn ze dé perfecte reisgenoten. De rubberen behuizing biedt buiten een perfecte grip veel duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

De ideale balans van een hoge lichtdoorlatendheid, een helder beeld met een goed contrast en natuurlijke kleurweergave, geven elke vogel- en natuurliefhebber een adembenemende kijkervaring. Ook in slecht daglicht, op bewolkte dagen of tijdens de schemering. De relatief grote beeldhoek van de nieuwe Leica Trinovid 32 HD zorgt ervoor dat bijzondere natuurmomenten snel in beeld gebracht kunnen worden. De ultrakorte minimale scherpstelafstand van slechts 1 meter (!) brengt ook vlinders, insecten en kleine reptielen beeldvullend en scherp dichtbij.

Zoals bij alle verrekijkers in het Leica-topsegment, zijn ook de lenzen van de Leica Trinovid 8×32 HD voorzien van de geroemde waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating. Hierdoor blijft in de regen of mist het beeld helder en is de kijker snel te reinigen. De Dioptrie brilcorrectie kan snel en eenvoudig ingesteld worden met het rechter oculair. De persoonlijke instellingen voor de kijkafstand tot het oog kunnen worden aangepast door de oogschelp in- of uit te draaien met vier click-stopposities. De Leica Trinovid 8×32 HD wordt compleet geleverd met een nieuw ontworpen Leica beschermhoes, gemaakt van water- en vuilafstotend neopreen.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Merk

Diameter

Vergroting

Optisch Systeem

Kenmerken

  • Kortste instelafstand:  1 meter
  • Gezichtsveld op 1000mtr:  124 meter
  • Lichtransmissie:  90%
  • Oogafstand tussen de oculairlenzen: 58-76mm
  • Gewicht:  650gram
  • Afmetingen (lxb):  130×117
  • Waterdicht tot:  4 meter
  • Eye-Relief: 17mm