Meopta Meopro HD Plus 8×56

 720,00

Een robuuste, comfortabele en zeer lichtsterke kijker

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De in Europa vervaardigde Meopta MeoPro 8x56HD is een extreem lichtsterke verrekijker die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. Met een vergroting van 8x heeft u een breed gezichtsveld, maar kunt u tegelijkertijd de kleinste details dichtbij halen. Vanwege de buitengewoon grote lichtopbrengst, kunt u met de Meopta MeoPro 8×56 ook in de schemering of (donker) bos vogels zeer goed waarnemen.

Het glas in de verrekijker is voorzien van meerdere gepatenteerde coatings om de meest heldere, scherpe beelden te reproduceren. De fluoride lenselementen, gecombineerd met de MeoBright lenscoatings, elimineren chromatische aberraties en zorgen voor minimale reflecties en refracties. Dit zorgt voor een buitengewoon helder beeld met minimale vertekeningen, zelfs bij tegenlicht. De verrekijker is bovendien gevuld met stikstof, wat ervoor zorgt dat het beeld niet beslaat bij grote temperatuurwisselingen. De oogstukken bieden comfort en zijn geschikt voor brildragers. Scherpstellen gaat gemakkelijk en nauwkeurig met het centrale wiel. Voor langdurige sessies kan de verrekijker op een statief geplaatst worden.

Naast uitstekende optische kwaliteiten, is de Meopta MeoPro 8×56 ook degelijk. De magnesium behuizing is bedekt met stevig rubber, wat zorgt voor een comfortabele grip en bescherming. De verrekijker is geschikt voor serieuze outdoor-activiteiten dankzij 100% gegarandeerde waterdichtheid, of het nu om regen, sneeuw, of een accidentele onderdompeling gaat.