Swarovski Swarovision EL 10×42 WB pro

 2.079,00

Deze topkijker is voorzien van Swarovski haar nieuwste technieken, hierdoor is het beeld van deze kijker ongeëvenaard. De vergroting van 10x geeft veel detail.

Lees meer

Nu met gratis Swarovski rugzak t.w.v. 190 euro..

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Swarovision – een nieuwe definitie van de term „optische kwaliteit“
De revolutionaire swarovision technologie van swarovski optik maakt nu bij de nieuwe el 42 een voor verrekijkers tot nu toe ongeëvenaarde beeldkwaliteit mogelijk. De combinatie van field flattener lenzen en hd-optiek zorgt voor een indrukwekkende beeldresolutie in het gehele gezichtsveld. Geeft dus een maximaal contrast zelfs bij schemering. Nu geleverd inclusief het fieldpackage pro (nieuwe riem en beschermdoppen)
Door de grote oogafstand genieten ook brildragers van het gehele groothoek-gezichtsveld.

Field flattener lenzen – scherp helemaal tot aan de rand
De beeldscherpte van de nieuwe el 42 werd nog nooit tevoren in enig andere verrekijker bereikt. De gebruikte field flattener lenzen doen een nagenoeg vlak beeld ontstaan. Zelfs de fijnste structuren en de kleinste details worden zo tot aan de rand haarscherp weergegeven. Voor het eerst krijgt de natuurwaarnemer een perfect beeld zonder storende vertekeningen. De uitstekende beeldkwaliteit in het volledige gezichtsveld maakt permanent bijstellen overbodig en zorgt ervoor dat alle details zeer snel in beeld komen.

High-definition – voor maximaal contrast
De fluoride-houdende hd-lenzen reduceren kleurranden tot een minimum. Voor contrastrijke afbeeldingen met haarscherpe contouren.
In vergelijking met gebruikelijke glassoorten behaalt men hiermee duidelijke verbeteringen qua resolutie en contrast. Ervaar een volledig nieuw inzicht in de wereld van kleuren en vormen in de natuur.

Grote oogafstand – 100% gezichtsveld voor brildragers
De nieuwe el 42 onderscheidt zich van andere verrekijkers door een grotere oogafstand. Hierdoor overzien ook brildragers het volledige groothoek-gezichtsveld en kunnen ze genieten van de unieke randscherpte van de nieuwe el. De afneembare draaidoppen kunnen individueel in drie standen worden ingesteld. Naast de maximale instelling (compleet uitgedraaid) en de instelling voor brildragers (compleet ingedraaid) beschikken de draaidoppen over een vastklikkende tussentrap.

Geoptimaliseerde coating – voor de meest natuurgetrouwe kleurweergave
De verder ontwikkelde coatings van de lenzen en prisma’s (swarodur, swarotop, swarobright) garanderen bij de nieuwe el een absoluut natuurgetrouwe kleurweergave en een uitstekende beeldhelderheid.
Voor indrukwekkende waarnemingsbelevingen, ook in de schemering.
De swaroclean coating, aangebracht op de buitenste oculair- en objectieflenzen, heeft een vuilafstotende werking en vereenvoudigt zo het verwijderen van bijvoorbeeld watervlekken, insecticiden of boomhars.

Merk

Diameter

Vergroting

Optisch Systeem