Meopta Meostar S2 82HD Inclusief 30-60 x oculair

 2.999,00

De Meostar S2 82HD is een topklasse telescoop waarvan de objectieven heldere briljante kleuren en ultra hoge resolutie leveren.

Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Meostar S2 82 HD biedt het beste van wat u zich kunt wensen op het gebied van telescopen. Deze topklasse telescoop kan zich wat betreft beeldkwaliteit met gemak meten met de beste telescopen op de markt. De 82mm HD (APO chromatische FL-glas) objectieven leveren heldere, briljante kleuren en ultra hoge resolutie.

De MeoBright 5501 lenscoatings leveren een lichttransmissie per glaselement van 99,8%. Dit resulteert in een zeer helder beeld waarmee u zelfs tijdens de meest slechte lichtomstandigheden toch een verrassend goed beeld heeft. De grote scherpstelring maakt het zeer eenvoudig om snel scherp te stellen. Het Quick release bajonet maakt het simpel om van oculair te wisselen. Dankzij de vergrendeling kan deze niet per ongeluk los raken.

De S2 is uitgerust met statief adapter die direct op de meest gangbare Manfrotto statieven past. Hier hoeft dus niet nog een snel-wisselplaatje op gemonteerd te worden.

De body van deze kijker is gemaakt van een aluminium/magnesium legering. Dit maakt hem robuust en toch zeer licht van gewicht.

In combinatie met het 30-60x WA oculair met een constant gezichtsveld van 66 graden heeft u, ongeacht de vergroting, een zeer grote kijkhoek. Ook verkrijgbaar met een 20-70x zoomoculair.

Meostar S2 82HD is verkrijgbaar met rechte en schuine 45° inkijk.