Meopta Optika HD 10×42

 349,00

Deze middengewicht robuuste kijker heeft een mooi helder en scherp beeld met prachtige kleuren en verhoogd contrast, waardoor je ook goed kunt scherpstellen bij weinig licht.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Meopta introduceert de nieuwe Optika HD verrekijker. Deze middengewicht, robuuste, magnesiumlegering verrekijker is verkrijgbaar in 8×42 HD en 10×42 HD en is ingepakt in een nieuw ontworpen schokbestendig, met rubber gepantserde buitenkant voor een moderne, strakke en robuuste uitstraling. De geavanceerde HD-lenzen, gecombineerd met fasecorrectie en nieuwe diëlektrische coatings, leveren een goede helderheid, superieure kleurechtheid, scherpte en verhoogd contrast, waardoor je ook goed kunt scherpstellen bij weinig licht.

De opdraaibare oogschelpen op de Optika HD-verrekijker zijn van metaal met een zachte rubberen buitenkant, waardoor ze extreem duurzaam en comfortabel zijn en het risico op breuk in het veld wordt geëlimineerd. De oogschelpen zijn eenvoudig te verwijderen zodat schoonmaken van de kijker heel eenvoudig wordt. Net als alle Meopta-verrekijkers is de Optika HD-serie met stikstof doorgeblazen en volledig afgedicht voor nevelvrije en waterdichte prestaties in de meest veeleisende omstandigheden. Een op en top startkijker die jaren meegaat voor de veeleisende vogelaar en natuurliefhebber.