Benro Statief TMA 37C

 419,00

Dit stabiele carbon statief met poten met 3 secties, kan maar liefst een gewicht van 16 kilo dragen!   In combinatie met een statiefkop geschikt voor gebruik van (grotere) telescoop en/of camera.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Dit Benro TMA37C Mach3 statief is een ijzersterk statief van carbonfiber met een maximale hoogte van 161.5 centimeter en een maximale belasting van maar liefst 16 kilo! Dit is mogelijk doordat de drie secties van de benen opgebouwd zijn uit negen lagen carbonfiber. Door de maximale belasting is dit statief geschikt voor gebruik met (grotere) telescopen en/of camera’s.

Het Mach3 statief is snel en gemakkelijk op te zetten en in hoogte aan te passen door middel van de twistlock sluitingen op de drie poten. Doordat de poten ieder onafhankelijk in drie hoeken zijn vast te zetten is het statief op bijna iedere ondergrond stabiel te plaatsen. De ingebouwde waterpas maakt het u extra makkelijk om de gehele set perfect recht op te stellen. Door middel van de meegeleverde korte middenkolom kunt u dit statief tot zeer laag bij de grond plaatsen.

Het statief wordt geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. De middenkolom is voorzien van een veerhaak waar een extra contragewicht aan kan worden gehangen voor nog meer stabiliteit. Het geheel zit verpakt in een luxe draagtas met schouderriem

Zeer geschikt voor een telescoop en/of camera in combinatie met een Manfrotto statiefkop MVH500 of Benro statiefkop S4.

 

 

Merk