Manfrotto MVH500AH statiefkop

 199,00

De Manfrotto MVH500AH Pro Fluid Video Head Flat Base is een lichtgewicht statiefkop met een extra lange snelkoppelingsplaat.  De kop is zeer geschikt voor wat grotere telescopen (zoals bijvoorbeeld  de Swarovski ATX 85 of 95) fotocame... Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Manfrotto MVH500AH Pro Fluid Video Head Flat Base is een lichtgewicht statiefkop, geschikt voor telescopen, fotocamera’s en videocamera’s. Hij heeft een vooraf ingesteld tegengewicht van 2,4 kilo maar is in staat om maximaal 5 kilo te dragen. Met de gepatenteerde Manfrotto Bridging Technologie is het mogelijk om met licht materiaal vloeiende filmeigenschappen te bewerkstelligen en keert de kop terug in de originele positie. De basis van de kop is plat zodat hij te monteren is op elk statief.

De MVH500AH beschikt over de professionele Manfrotto Fluid Cartridges op zowel de verticale als de horizontale as. De kop heeft een extra lange snelkoppelingsplaat voor een optimale balans. Elke beweging van de telescoop of camera is soepel, gecontroleerd en zeer precies. De telescoop of camera is dankzij het quick release systeem snel te bevestigen omdat u het geheel bovenop plaatst en niet vanaf de achterkant. De aansluiting is stevig en veilig. Ook beschikt de Manfrotto MVH500AH over een 3/8″ schroefdraadaansluiting voor het aansluiten van extra accessoires zoals een lamp of een externe monitor.