Carbon statief Kluut (Benro TMA 27C)

 349,00

Een stabiel carbon statief, met 3 secties en twist locks.  Geschikt voor gebruik met (grotere) telescopen en om te digiscopen.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Kluut, het nieuwe carbon statief van Vogelbescherming (Benro TMA 27C), is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een betrouwbaar statief wenst van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit statief is perfect geschikt voor alle grotere observatie telescopen en digitale camera’s.

De Kluut is uitgerust met draaisluitingen (zgn. ‘twist locks’) die zijn voorzien van een afdichting die stof en vocht buiten houden. Tevens is deze manier van sluiten erg stil, wat minder verstoring veroorzaakt in de natuur. De poten zijn geproduceerd van hoogwaardig 9-laags carbon, dat zeer stevig is maar ook trillingen beter opvangt. Er wordt standaard ook een extra korte middenkolom bijgeleverd, waarmee extra laag fotograferen of observeren mogelijk wordt. De poten hebben een hoekverstelling, om ook extra laag te kunnen observeren. Met de meegeleverde extra korte middenkolom is het mogelijk om zeer dicht bij de grond te observeren of te fotograferen. U kunt de reguliere middenkolom uitschuiven om extra hoogte te bereiken. Deze kolom bevat een springveerhaak, om een extra gewicht (bv uw tas of een rijstzak) aan te bevestigen voor extra stabiliteit onder extreme omstandigheden zoals harde wind.
Naast vogels kijken met een telescoop is dit statief ook uitermate geschikt voor fotografie- en video doeleinden.

NIEUW: geïntegreerde monopod. Bij dit statief is het mogelijk om een van de drie poten te demonteren en in te zetten als een mono statief.

Bij het Kluut statief wordt standaard meegeleverd: luxe draagtas met schouderband, imbus gereedschap, spikes, extra mini middenkolom, handleiding.

Garantie: 5 jaar op materiaal-, fabricage en assemblagefouten die gemaakt zijn tijdens het fabricageproces.

Let op: een bijbehorende statiefkop dient u los bij te bestellen.