Swarovski ATS65HD Telescoop inclusief 20-60x oculair

 2.259,00

De ATS65HD is tegenwoordig voorzien van het nieuwste glas, ook de coating is verder verbeterd en contrastrijker. Wordt geleverd inclusief 20-60x oculair.

Lees meer

Tijdelijk uitverkocht

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen
Info

De uitstekende optische kwaliteit en de ergonomische functionaliteit van Swarovski telescopen spreken al jaren voor zichzelf. Volgens het principe ‘Het goede bestendig te verbeteren’ is Swarovski er bij de nieuwe modellen van de ATS-serie in geslaagd om het beproefde systeem nog verder te verbeteren. De nieuwe telescopen overtuigen behalve door het briljante optische systeem vooral door de lichte en tegelijk robuuste bouwwijze van de behuizing.

Optische perfectie, zonder compromissen.
Maximale precisie bij minimale toleranties in de fabricage alsmede de inzet van uiterst hoogwaardige materialen zorgen voor het ongeëvenaarde prestatievermogen van Swarovski telescopen. Dit blijkt uit de extreme detailnauwkeurigheid, de natuurgetrouwe kleurweergave en de uitstekende randscherpte. Bij de nieuwe telescopen werden de coatings geoptimaliseerd voor een maximum aan lichtdoorlaatbaarheid. Zo leveren zij ook bij moeilijke lichtomstandigheden indrukwekkend contrastrijke beelden. Door de korte close-focus van slechts drie meter zijn de telescopen van de nieuwe serie ook geschikt voor de observatie op korte afstand. Hetzij van dichtbij of van veraf … beleef onvergetelijke ogenblikken en ontdek de natuur met de ogen van een havik.

Stabiliteit is geen kwestie van het gewicht…
Robuust, compact en corrosiebestendig zijn de observatietelescopen blijvend bestand tegen zware belastingen. De telescopen zijn stof- en waterdicht en door de gripvaste mantel van massief rubber ook beschermd tegen schokken. Deze bescherming tegen externe invloeden is vooral bij HD-lenzen een absolute noodzakelijkheid. De stikstof vulling garandeert dat de lenzen niet beslaan. Daarmee kunt u de nieuwe observatietelescopen altijd inzetten, onafhankelijk van weer en wind.

Oculair
Voor iedere situatie een passende oplossing! Met het Swarovski oculair 20-60x  geniet u van  detailgetrouwe waarnemingsbeleving en staat dit nieuwe oculair voor de innovatieve techniek van Swarovski Optik. Zoals alle Swarovski Oculairs is deze natuurlijk 100% waterdicht en is deze geschikt voor alle telescopen van de ATS/STS series.

Compacte oplossingen voor ieder doeleinde? Fotograferen wordt eenvoudig!
Met dezelfde zorgvuldigheid als bij de telescopen ontwikkeld Swarovski het assortiment toebehoren voortdurend verder. Ook hier streven ze naar perfectie in kwaliteit en functionaliteit. Swarovski oriënteert zich hierbij strikt op uw praktische eisen. Zo kan Swarovski u oplossingen aanbieden die voor uw individuele eisen op maat gemaakt zijn.
De uitstekende optische kwaliteit is de basis voor digiscoping. Gecombineerd met perfect afgestemde en innovatieve adaptersystemen en stabilisatiehulpmiddelen, zoals de nieuwe telescoop stabilisator staat uw beelden niets meer in de weg.

Optisch Systeem
De combinatie van de beste optische materialen, maximale precisie en minimale toleranties in de fabricage staat garant voor het overtuigende optische systeem van Swarovski telescopen:

– Extreme detailnauwkeurigheid bij maximale randscherpte en absoluut natuurgetrouwe kleurweergave door Swarobright, Swarotop en Swarodur coatings.
– Modernste elektronisch ondersteunde procedures in de montage van optische precisie-instrumenten met gebruikmaking van de nieuwste sensortechniek garandeert een maximale en steeds gelijk blijvende beeldkwaliteit.
– Een groot gezichtsveld voor comfortabel observeren.

Functionaliteit en Design
Eenvoudige handling en klein gewicht door een slank, ergonomisch design:

Swaroclean
De Swaroclean antihechtende werking vereenvoudigt het verwijderen van verontreinigingen als watervlekken, insecticiden of boomhars. De met een speciale procedure aangebrachte Swaroclean coating beïnvloedt de oppervlakte-energie van de externe lenzen dusdanig dat verontreinigingen zonder moeite verwijderd kunnen worden.