4 – Vliegende Bontbekplevier over De Schorren (Texel)

 75,00

Unieke schilderijen voor het goede doel.

Petrina Groen, medewerkster bij het Vogelinformatiecentrum en in haar vrije tijd kunstenares, heeft speciaal voor het goede doel dit jaar vier verschillende schilderijen gemaakt. Alle ... Lees meer

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

Unieke schilderijen voor het goede doel.

Petrina Groen, medewerkster bij het Vogelinformatiecentrum en in haar vrije tijd kunstenares, heeft speciaal voor het goede doel dit jaar vier verschillende schilderijen gemaakt. Alle vier de schilderijen zijn handgeschilderd met acryl op linnen. Van beide doelsoorten heeft ze een close up en een vliegbeeld gemaakt in beide gevallen met de Schorren op de achtergrond. De schilderijen hebben zijn alle vier 40 x 30 cm.

Per schilderij geldt een startbod van 100 euro en u kunt per 10 euro bieden. De bieder die op 8 mei 17.00 uur het hoogste bod heeft, heeft de eer het schilderij te kopen. Het schilderij is dan af te halen of wordt in overleg goed verpakt toegestuurd.

Vindt u de schilderijen zo mooi en wilt u geen risico lopen dat u naast grijpt, dan is er ook de mogelijkheid iedereen te snel af te zijn. Dan klikt u op direct kopen en dan heeft u het schilderij voor 500 euro. Voor deze bieding krijgt u er een gratis vogelexcursie voor twee personen bij cadeau.