Bynolyt Sparrow II HD 10×42

 279,00

Een heldere, lichtgewicht kijker.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

De Bynolyt Sparrow II HD is de opvolger van de alom bekende Sparrow verrekijker. Deze Sparrow II HD is volledig gemoderniseerd. De lenzen zijn voorzien van nieuwe multicoatings. De prisma’s hebben een dilectrische coating en een fase-coating waarmee de verrekijker enorm goed presteert qua contrast en lichttransmissie. De Sparrow II is daarmee een HD (high definition) verrekijker pur sang. De compacte optiek in de volledig vernieuwde, ergonomische behuizing zorgt voor haarscherpe contouren en een ongekende kleurechtheid. De brede inkijk van het oculair draagt ook bij aan een rustig en comfortabel beeld. Een soepele scherpstelknop maakt de kijker prettig in gebruik.

De Sparrow II is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. De 8×33 en 10×33 zijn lekker compact en gemakkelijk mee te nemen tijdens een fiets- of wandeltocht. De 8×42 en 10×42 zijn echte alleskunners waarmee je van vroeg tot laat een zeer helder en natuurgetrouw beeld hebt. Ideaal om bijvoorbeeld vogels te observeren.

Behuizing
De Bynolyt Sparrow II HD is voorzien van een strak design en een stevige behuizing. Hierdoor is de kijker goed gebalanceerd en daarom stabiel in uw handen te houden.

Grote oculairen
Dankzij de grote oculairen van deze verrekijker is de verrekijker passend voor de meeste mensen. Ook voor brildragers is deze verrekijker zeer geschikt.

Vernieuwde coatings
Ten opzichte van de eerste generatie Bynolyt Sparrow zijn de coatings sterk verbeterd. Deze vernieuwde HD-coatings zorgen voor een hogere lichttransmissie waardoor het beeld helderder is geworden.

De Sparrow II HD wordt geleverd inclusief opbergtas en draagriem, regenkapje en objectiefdoppen.