GPO Passion ED 8 x 32 Orange

 439,00

PASSION ED verrekijkers zijn gebouwd volgens de hoogste normen binnen hun prijsklasse. Hun unieke magnesium body maakt ze ultra lichtgewicht en toch ongelooflijk duurzaam. Het geavanceerde gezichtsveld maakt deze verrekijker een insta... Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

German Precision Optics of kortweg GPO is een relatief nieuw merk. Techneuten met jarenlange ervaringen bij andere grote merken (Zeiss en Meopta) hebben goede, modern ogende verrekijkers gemaakt. Deze kijkers zijn in dit segment een welkome aanvulling, waardoor u als gebruiker een nog betere keuze kunt maken welke verrekijker het beste bij u past.

PASSION ED verrekijkers zijn gebouwd volgens de hoogste normen binnen hun prijsklasse, en in dezelfde fabrieken als andere Europese merken. Hun unieke magnesium body maakt ze ultra lichtgewicht en toch ongelooflijk duurzaam. Het geavanceerde gezichtsveld maakt deze verrekijker een instant klassieker onder outdoor enthousiastelingen.
De GPO Passion is een verrekijker met een hele goede lichttransmissie waardoor de helderheid opvallend is. De kleuren zijn voor deze prijsklasse zeer goed gecorrigeerd en de behuizing is erg robuust.

• ED-glastechnologie
• Magnesium micro-brug en behuizing
• GPObright ™ lenscoating technologie *
• Waterdicht en nevelvrij
• Stevige aluminium eyecups
• Lichtgewicht en compact

De kijker wordt geleverd met een stevige hardcase, neopreen halsriem, regenkapje en lensdoppen.

GPO biedt goede service en garantie van 10 jaar.

*GPObright is een gepatenteerd coatingproces dat de lichttransmissie maximaliseert via elk oppervlak van een optisch element. Als licht een optisch oppervlak raakt, kan normaal niet-bekleed hoogpresterend glas tot 5% van dat licht weerkaatsen, waardoor dit licht wordt doorgestuurd zodat het niet door het optische systeem zendt. Wanneer deze hoogwaardige lenzen echter vacuüm worden gecoat met GPObright-lenscoatings, gaat maximaal 99,7% van het beschikbare licht door elk optisch oppervlak. Bovendien, wanneer elk oppervlak van het gehele optische systeem op de juiste wijze is gecoat, kan de totale lichttransmissie oplopen tot meer dan 92%, waardoor het optische beeld van een GPO-verrekijker of een richtkijker “helder” is, zelfs in de omstandigheden met het laagste licht.