GPO Passion HD 10 x 42

 1.049,00

PASSION HD verrekijkers zijn de vlaggenschipproducten van GPO. De kijkers zijn zeer lichtsterk en geven, ook op grote afstand, een prachtig helder en scherp beeld, met een prachtig kleurcontrast.

Lees meer

Op voorraad

Schoonmaakdoek bij bestellingen boven €100,-
Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis
Ondersteuning van goede doelen

German Precision Optics of kortweg GPO is een relatief nieuw merk. Techneuten met jarenlange ervaringen bij andere grote merken (Zeiss en Meopta) hebben goede, modern ogende verrekijkers gemaakt. Deze kijkers zijn in dit segment een welkome aanvulling, waardoor u als gebruiker een nog betere keuze kunt maken welke verrekijker het beste bij u past.

PASSION HD verrekijkers zijn de vlaggenschipproducten van GPO. Ze zijn gebouwd volgens de hoogste optische normen, met ongelooflijke optische voordelen bij weinig licht. Gebruikers kunnen buitengewoon goed details van extreme afstanden zien, terwijl ze genieten van een beeld met uitstekend kleurencontrast. Deze visuele kwaliteit kan alleen mogelijk worden gemaakt met GPO’s gepatenteerde GPObright ™ lenscoating-technologie. PASSION HD’s hebben een groothoek gezichtsveld, waardoor gebruikers zich voelen alsof ze deel uitmaken van de spectra die ze bekijken. Ze zijn uitzonderlijk licht van gewicht en compact.

  • Dubbele HD-glastechnologie
  • GPObright-coatingtechnologie voor lenzen
  • Stevige aluminium eyecups
  • Magnesium micro-brug en behuizing
  • Waterdicht en nevelvrij

De kijker wordt geleverd met een stevige hardcase, neopreen halsriem, regenkapje en lensdoppen.

GPO biedt goede service en garantie van 10 jaar.

*GPObright is een gepatenteerd coatingproces dat de lichttransmissie maximaliseert via elk oppervlak van een optisch element. Als licht een optisch oppervlak raakt, kan normaal niet-bekleed hoog presterend glas tot 5% van dat licht weerkaatsen, waardoor dit licht wordt doorgestuurd zodat het niet door het optische systeem zendt. Wanneer deze hoogwaardige lenzen echter vacuüm worden gecoat met GPObright-lenscoatings, gaat maximaal 99,7% van het beschikbare licht door elk optisch oppervlak. Bovendien, wanneer elk oppervlak van het gehele optische systeem op de juiste wijze is gecoat, kan de totale lichttransmissie oplopen tot meer dan 92%, waardoor het optische beeld van een GPO-verrekijker of een richtkijker “helder” is, zelfs in de omstandigheden met het laagste licht.